Jom ke Star Education Fair

Ini adalah detail bagi Star Education Fair 2012 yang bertempat di Kuala Lumpur.


Kuala Lumpur
Date: 15th & 16th December 2012(Saturday & Sunday)
Time: 11.00am - 7.00pm
Venue: Kuala Lumpur Convention Centre  
Saya menyarankan kepada semua lepasan SPM di luar sana yang masih tercari-cari institut pengajitan tinggi pilihan anda mahupun yang masih tak tahu nak further dalam bidang apa selepas ini boleh lah melawat Star Education Fair ini. Masuk adalah percuma rasanya. 

Saya yakin tak rugi sesiapa pergi ke pameran ini sebab biasanya ramai pensyarah dan kaunselor kerjaya ada semasa pameran jadi kita boleh lah tanya terus pada yang pakar apa yang kita kurang jelas dan pendapat mereka.

Tapi saya juga pasti biasanya tidak akan ada institusi yang memaksa dan menggalakkan mana-mana pelajar untuk masuk mana dan ambil kos apa sebab itu semua memang kita yang kena tentukan. Mereka cuma boleh bagi pendapat dan maklumat sahaja.

Pergi saja dulu, kalau lepas pergi pun macam kurang pasti nak pilih apa sekurang-kurangnya kita dah bertanya apa yang kita nak tahu tentang institusi2 atau pun kos2 yang menjai dilemma kita tu jadi pada masa akan datang adalah lebi senang untuk kita memilihnya.

Jadi, jumpa di sana ;)

Komen:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*