February 2013

Bulan February berjalan dengan sangat pantas. Susah aku nak kejar.

1 - KL mari

2 February yang lalu aku pergi KL. Saja2 ikut marketing staff IPT aku pergi jumpa budak2 baru yang bakal masuk sem baru ini. Sebenarnya fungsi keweujudan aku kat situ sedikit sebayak tak memberi kesan pun kepada mereka tapi sebaliknya memberi banyak kesan kepada diri aku. Walaupun pertemuan singkat tapi aku rasa seronok.

2 - Pergi Kluang

8 February yang lalu aku dan nenek aku pergi Kluang untuk ambil adik aku pulang dari sekolahnya dan pada masa yang sama mengajar dia macam mana nak naik bas henti2 dari Kluang ke Batu Pahat. Dapat lah juga aku merayau keluar sikit dari bandar Batu Pahat ni kan. Keluar pagi, balik petang macam itik pulang petang gitu,

3 - Family gathering

Memandangkan bulan 2 ini ada satu cuti panjang di Malaysia which is Chinese New Year, aku berkesempatan bertemu dengan semua ahli keluarga belah mak aku. Kami buat gathering waktu malam bertmakan BBQ. Sempatlah kami meluahkan masalah dan memberi pendapat ala usrah sesama kami dalam satu malam tu

Yes, this is productive enough for the 28 days of February haha.

2 Komen:

NinaAz berkata...

Haiiii. :) dah smpi miri kan... happy study k ;)

dzureen berkata...

Alhamdulillah, thanks sis :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*