January 2013

Let us see apa yang aku dah buat untuk January 2013 which I hope sangat bermanfaat.

1 - Hantar adik pergi boarding school

7 January aku ikut family hantar adik pergi boarding school. Aku sangat excited tapi sedih. Sebenarnya aku lagi banyak tinggalkan keluarga tapi entah kenapa aku sedih pula bila adik aku meninggalkan keluarga. Bukan dekat sekolahnya, nun di Mersing sana. It takes around 3-4 hours jugak nak meyampaikan diri ke sana.

2 - Lalalala kerja cari kerja

Dalam bulan Januari juga aku bekerja. Motif? Menghilangkan bosan, menambah pendapatan dan memanfaatkan cuti. Lagi pun, rumah aku tercorok jauh dari bustop menyebabkan aku sukar ke bandar. Bila aku kerja, senang sangat aku nak ke bandar. In case ade important things to do kan macam bayar bill and so on.

3 - Menamatkan jatuh cinta pandang pertama

Pada bulan Januari juga aku akhirnya menamatkan first view aku pada semua nota kuliah yang bakal aku go through sepanjang semester ini. Walaupun kadang-kadang aku tak paham pun aku baca, just to get some ideas. Tak lah terkejut beruk pula nanti dalam kelas kan.

Productive enough, I guess? haha perasan

2 Komen:

Nastyna berkata...

Very productive ;) keep it up. Takder la duduk lepak goyang kaki semata.

dzureen berkata...

thank you, alhamdulillah my mission ni completed :D

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*