Sunburn!

Sabtu lepas aku ada pergi satu gathering dekat kampus. Aku gerak dari rumah dalam pukul lapan lebih. Lapan pagi ye, bukan lapam malam. Jadi aku sampai kampus tu dalam pukul sembilan camtu. Tapi keadaan dah macam pukul 12 tengah hari! Panas sangat. Mungkin aku jarang berjemur kan. Kalau weekdays aku dalam bangunan kampus je.

Kalau weekdays, pagi aku bangun, sidai baju matahari belum mengamuk lagi. Jalan2 sikit nak ke bustop, naik bas, dah sampai kampus. Jalan dekat laluan berbumbung semua. Kelas habis biasa petang lepas asar baru keluar semula untuk ambil bas itu pun matahari dah mula redup masa tu.

Jadi tiba2 one day tu kena pula berjemur. Dengan tak warming up segala terus berlari sana-sini main games. Balik2 rumah je tengok muka dah sunburn. Nasib2. Haha. Tapi dalam keadaan sunburned tu masih lagi rajin nak pergi shopping. Bukan shopping apa pun, habiskan baucar buku gitu. Haha.

Ke mana ye habis baucar buku? Later aku nak tayang gambar pulak. Hiks.

6 Komen:

Haryati Faizal berkata...

klu jemur kain jap je dah kering kan...

Nastyna berkata...

memang sangat panas yer skang ni.

N.Aima K berkata...

salam ziarah adik manis :) hihi

Dzureen Darwis berkata...

Tahu xpe hehe

Dzureen Darwis berkata...

Yelah, maybe sbb global warming kot haha

Dzureen Darwis berkata...

Ye jemput jemput :3

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*