Kertas dan Dinding

Papers papers on the wall,
Who's the most brilliant of them all?

Papers papers on the wall,
Who's the prettiest of them all?

Kannnn dah merepek. Hmm hmm. Tengok lah tu. Banyak betul kertas bertampal kat dinding. Bila otak dah tak dapat nak manage semua input, terpaksa lah pakai external hard disk kan. File pun dah berterabur. Nota Economy ada dalam file Account. Macam mana nak cari? Mana yang penting terpaksa lah tampal depan mata. Bangun tidur boleh terus baca. Tak gitu?

Takpe2, sikit je lagi before semuanya selesai. Yelah bila semua ni dah selesai kosong lah dinding tu. Lepas tu next sem, makin bertambah laa dinding diperlukan untuk tampal semua tu. Ish2..

2 Komen:

Nastyna berkata...

takper..takper, even tak baca, tapi kalau hari2 duk tengok, sedikit sebanyak akan melekat dalam kepala. Hehehe

Dzureen Darwis berkata...

Itu lah, in shaa Allah :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*