Salam Nisfu Syaaban

Jam 6.38 pm tadi telah pun masuk waktu solat Maghrib bagi kawasan Niah, Belaga, Sibuti, Miri dan Marudi. Maka berubahlah tarikh dalm kalendar Islam dari 14 Syaaban kepada 15 Syaaban. Malam ini merupakan malam nisfu syaaban. Sebagai umat Islam kita percaya malam ini amalan kita akan diangkat naik oleh malaikat dan sebuah lembaran amalan baru akan dibuka.

Bagi aku, malam ini boleh menjadi titik permulaan untuk aku sekali lagi baiki diri aku. Orang putih kata, turn over a new leaf gitu. Jadi kita semua dapatlah set goal atau azam baru kita. Mungkin kita nak buku lembaran amalan yang baru nanti lebih baik dari yg dulu? Wallahualam

6 Komen:

ira_bluebee berkata...

haiiii dzureen..tQ coz follow my blog ;)

diba's chan berkata...

salam.
maaf, nak tumpang lalu promote.
saya ada jual aura white collagen RM130 + free postage + 1 shaker+ 10 free gift.
kalau nak mintak simpankan satu dulu pun bole, jadi akan sentiasa ada ready stock. tak perlulah tunggu stok baru datang ^_^

kalau berminat, boleh contact sy, diba 012-7009100
tenkiu :)

boleh cek kat sini
http://awananeonight.blogspot.com/
https://www.facebook.com/aurawhite.murah.3

||aLeaSaRa|| berkata...

salam nisfu syaaban untuk sis dzureen juga.ye betul tu ibarat tutup buku lama buka buku baru.semoga segala niat kita yang ikhlas dipermudahkan Allah amin.

Dzureen Darwis berkata...

Same same

Dzureen Darwis berkata...

tq

Dzureen Darwis berkata...

Thanks. In shaa Allah :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*