AWAK KUAT

Papan hitam ni memang penting sangat buat Zue. Bila Zue nak bermonolog, Zue akan tulis kat papan hitam ni. "I am tough" ni ditulis dulu sebab Zue stress. Zue rasa x kuat so Zue cakap kat diri sendiri "AWAK KUAT AWAK KUAT" haa baru lah ada semangat sikit. Hehe

6 Komen:

Haryati Faizal berkata...

teringat ms akak amik exam SPM dulu, ada 1 kad kecik yg akak tulis kata2 semangat so, tiap kali nak buat ulangkaji msti tengok kad tu...alhamdulillah... kata2 semangat tu membuatkan kita lagi semangat tu study...

Dzureen Darwis berkata...

In shaa Allah. saya pun nak bersemangat juga macam akak :)

AiSyA LiEzA berkata...

jgn lemah smgatttt!! huhu.... :) kalau lemah smgt ingt balik tujuan kita ^^

Dzureen Darwis berkata...

In shaa Allah. Thanks :)

nik ros berkata...

kita kuat ok. kena yakin yg kita boleh. jgn mudah putus asa tau

Dzureen Darwis berkata...

Yeah! In shaa ALlah hehe :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*