Beg kegemaran saya

Assalamualaikum.

Hi, hari ni nak show off bag pulak. Alalala beg murah je. Tapi sayang :) Kenapa?


#1 Sebab beli kat Kuching.
Hari tu cuti free week tak balik semenanjung, tapi ada pergi ke Kuching, jalan2 sikit. Teringin sangat nak pergi muzium kucing. Lepas tu masa nak balik ke Miri semula, flight boleh delay pulak sampai TERbeli beg ni dekat airport. Salah flight delay lah ni. Hehe

#2 Sebab ada gambar kucing
Seharusnya pencinta kucing tegar macam Zue ni memang over eksited sikit bila nampak apa2 yang berkaitan dengan kucing ni. Semua nya super comel


#3 Sebab colourful dan ceria
Dekat bawah beg ni ada banyak zip, tapi satu je yang berfungsi. Selebihnya hanya hiasan semata-mata. Tapi hiasa bukan sebarang hiasan. Kalau rasa happy, mesti Zue pakai beg ni pergi kelas. :)



#4 Sebab senang nak simpan barang penting.
Zip bawah tu tempat Zue simpan kunci rumah, phone dan purse. Senang nak cari. Kalau humban kat zip depan, memang bertahun lah nak cari. Terpaksa berdiri depan pintu rumah berjam-jam sebab tak jumpa kunci. Mak kata, gantung je kat leher macam rantai. -.-


#5 dan semestinya sebab simple
Senang je beg ni, cuma ada 2 zip utama. Pastu ada lah 2 zip kecik sikit satu kat dalam, satu kat luar. Jadi tak ada lah macam letak phone dalam zip lain, lepas tu cari kat tempat lain, then tak jumpa. Hehehe

Komen:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*