BTS peperiksaan yang membingungkan

Assalamualaikum.

Hihi hari ni nak muat naik gambar2 coretan dan sketching ala-ala pelukis terkenal masa mengulangkaji hari tu. Buruk tulisan. Malu :)


Buruk tulisan orang stress ni kan. Nak baca balik pun terkial-kial. "Technique straight forward and simple. Able to calculate how many it takes to get back the investment. Have to compare difference project and choose the one with shorter payback period" Lebih kurang camtu lah. Macam tulisan masa tadika lah.


Dah jenuh menulis taip pulak, sejak2 dah ada printer kat rumah ni kerjanya mencetak saja. Sikit2 cetak, sikit2 cetak. Kalau dulu berkira sangat nak print sehelai dua.




Pasal gambar ni ada ceritanya. Hari tu kawan nak pinjam nota nak revise sikit2. On the way nak hantar nota kat kawan tu selak2 sikit lah sekali terjumpa gambar ni. Baru nak tarik keluar gambar ni dari file, kawan dah sampai. Terus bagi kat dia. Tapi fikir2 balik malu lah kalau dia nampak gambar ni. Haha.


Paling feveret lah ni matematik. Benda lain tak berapa minat sangat. Yang ada nombor2 ni haa sampai pukul 3 pgi pun boleh nak suruh buat. Heheh

*Comot2 beta belajar kan?
Behind The Scene (BTS)

2 Komen:

Hatimi Tahirruddin berkata...

selamat belajar....tulisan mcm cakar ayam takpe asalkan sendiri boleh paham....hehe kalau sendiri pun susah nak baca mmg parah....

Dzureen Darwis berkata...

Haha dah habis exam dah pun :D

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*