DENGAR movie


Hari-hari "dengar" movie siaran ulangan dalam laptop. Bukak movie, pasang sound kuat2. Sambil "dengar" movie kemas bilik, study, makan. Haha. Dah macam zaman dulu2 pula, dengar drama kat radio. Bukan apa, Zue kalau nak belajar, tak boleh diajak berbual sebaliknya harus dengar orang lain berbual. Zue tak boleh study dalam senyap. Rasa creepy je.

Takkan Zue nak suruh kawan2 Zue borak depan Zue dengan alasan supaya Zue senang belajar kan? Confirm Zue pun akan join sama borak. Jadi buka movie je la. Kalau Zue menyampuk kat movie tu pun diorang tak layan. Haha. Orang kata Zue pelik, tapi kita kena cari cara belajar yang secocok dengan kita. Ini cara Zue, ada masalah kat orang lain? Takk hehe.

Komen:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*