Fast and Furious 6


 Gambar ini diambil pada 1 Jun. Sempena hari Gawai ada banyak sales di Miri ini jadi Zue ambil kesempatan atas diskaun2 yang diberi. Perempuan kan? Malam tu pula, Zue pergi tengok movie dengan kawan cerita Fast and Furious 6.

Zue sebenarnya tak pernah tengok sequel cerita Fast and Furious ini jadi Zue sebenarnya tak ada idea FF6 ini pasal apa. Tapi Zue berpuas hati lah dengan cerita ini sebab penuh aksi yang energetik dan pelakon2 yang hensem. Ececeh.

4 Komen:

||aLeaSaRa|| berkata...

alololo comelnya sis ni,he3..owh kak lea mmg tak minatlah FnF ni ntah kenapa.kawan2 kat office(lelakilah,kan) asyik sembang pasal filem ni he3...

Dzureen Darwis berkata...

Depends pada genre juga. Ada orang minat genre aksi camni. Ada orang minat genre komedi. Hehe

nik ros berkata...

sis pun tgk citer ni aritu. penah gak tgk episod sebelum ni.so tahu la kisah diorg dulu tu skit2..hehe

Dzureen Darwis berkata...

Oh rajin juga sis layan cerita ni :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*