Kipas baru yang tak berape nak baru


Dekat rumah sewa yang sekarang ni, kuota penggunaan elektrik adalah 37.50 seorang. Maknanya sape guna lebih dari 37.50, kena top up lah nilainya. Setiap bulan memang tak sah kalau tak cecah RM30 topup nya. ish. Tak boleh terima betul. Satu sebab syarikat elektrik kat Sarawak ni memang mahal sikit berbanding TNB dan lagi satu sebab pakai air-cond.

Jadi kena lah berkorban sikit. Pakai kipas je laaa. Ni beli kipas second hand dari senior dengan harga RM10. Comel kan?

4 Komen:

Ayah Zain berkata...

jimat tu

Jiha berkata...

murah tu 10hengget je..

Dzureen Darwis berkata...

In shaa Allah jimat :)

Dzureen Darwis berkata...

Second hand memey murah la hehe

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*