Nota R1434 #3 - Perjalanan Ramadhan

Assalamualaikum. Tadi rayau-rayau lagi kat page ProductiveMuslim. Memang dah jadi hobi pulak sebab doodle dia comel2.
Pinjam dari PM


1. Betulkan niat kenapa kita berpuasa? Mak suruh. Takut kena tangkap dengan JAIS. Tunjuk baik. Kerana Allah
2. Pasang alarm banyak2. Pukul 4.00, 4.10, 4.20, 4.30, 4.40, 4.50 .... biar sampai sakit telinga dengar. Tapi jangan sampai jiran sebelah ngamuk pulak. Paksa diri pergi sahur. Hehe. Set kat phone, jam, dan lain2.
3. Spare time untuk baca Quran, 30 minit pun jadi lah. Kalau sakit gigi, macam mana ye? uuuuu sedih sedih.

4 Komen:

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah siap ada carta ye...hehe terbaik....

Remy hazza berkata...

perjalanan meniti ramadhan...bagus...... well planing kalau dah ada table camnie.....

Dzureen Darwis berkata...

Carta diambil dari laman web productive muslim

Dzureen Darwis berkata...

In shaa Allah, doakan :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*