Pomodoro #4 Aplikasi di Google Chrome


Kalau ada line internet dan sedang menggunakan komputer, Zue akan pilih timer dari pomodoro me. Sebab apa? Sebab user interface dia lebih comel. Bukan study je pakai tomato ni. Blogging, blogwalking, facebooking, buka email dan sebagainya semua kena ada timer, kalau tak tak perasan terlajak. Kan sia sia? Mata pun nak rehat juga kan?


 Tapi kalau Zue nak guna komputer tanpa line internat, Zue masih boleh gunakan satu aplikasi ni dengan syarat dah download di Google Chrome. Kalau tak online pun masih boleh guna. Cuma buka je Google Chrome dan buka page ni. Nama page ni Timout. Yang ni simple je tapi masih senang juga nak guna. Ni selalu guna bila nak buat assignment. Hehe


4 Komen:

Hatimi Tahirruddin berkata...

ooh menarik ni mmg sesuai utk mereka yg nak menjaga masa....

Remy hazza berkata...

menarik...... kena ada limit kan...baru time management berjaya.....

Dzureen Darwis berkata...

Teknik dah lama, tapi kita bru jumpa

Dzureen Darwis berkata...

Benar tu :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*