Seratus Satu dalam Seribu Satu

Assalamualaikum :)

Semoga semua pembaca (kalau ada) sihat-sihat belaka. Hari ini Zue dengan beraninya nak hapdet blog tentang satu perkara. 15 Julai yang lalu Zue dan pun tekad untuk menyahut satu cabaran dari seseorang untuk melakukan 101 perkara dalam masa 1001 hari. Nampak senang kan? Tak tahu lah senang ke tidak ye.


Modus operandinya mudah saja. Sebelum memulakan perkara ni, senaraikan terlebih dahulu 101 perkara yang nak dicapainya. Tak semestinya benda yang sukar-sukar. Berpada-padalah dalam mencabar diri sendiri. Heheh. Lepas tu, dalam masa 1001 seterusnya, sebelum berakhirnya tempoh, kesemua perkara tu mestilah disempurnakan. Ada bran? Heheh

Apa senarai 101 perkara tu? Biarlah rahsia. Heheh. Dan benda ni akan EXPIRED pada 11 April 2016. Lama lagi, kalau nak kahwin pun mungkin sempat. EH, belum habis belajar lagi time tu. Mana boleh hehe.


Daisypath Vacation tickers

8 Komen:

Kesuma Angsana berkata...

ok dah clik2 gd luck yer

Vee berkata...

mmg nekad tuh . tak semua orang ada hati nak buat tau ...

Dzureen Darwis berkata...

thx KA yg baik hati :)

Dzureen Darwis berkata...

Hee in shaa Allah berhasil :)

S.K.A berkata...

bran je..tp xtkot xsmpurna je nk bt he3..

Dzureen Darwis berkata...

Hehe kene kompiden gitu~

nur mutmainnah berkata...

Good! Seronok baca akak punya 101dalam1001 tuh.... Mesticseronok kan bila kita dah mencapainya,,,, i want be like you,,,, so bran!!! ><

N.Aima K berkata...

dah klik... btw cabaran ni sangat menarik ok akan cuba buat lets see dapat ka tidak saya tunaikannya hihihi

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*