Entri Sarapan Minda


Assalamualaikum :) 

Hari ini tepat jam 8 pagi nak telefon pihak scholar untuk clarify what is happening between the scholar dan pihak universiti sehingga saya sering menjadi mangsa keadaan. Rasanya dah meletup-letup kemarahan dalam diri ini berkenaan perkara ini.

Tak kisah lah pukul berapa mereka masuk pejabat, pukul berapa mereka mula kerja, bermula jam 8 pagi, nak kol continuously sampai mereka angkat. I don't care. I don't care. I don't care. Yeah. Dah tak ada tolak ansur dah lagi. Kadang kala nak kena ada tegas sikit. Baru hensem.

Pada masa yang sama nak kena submit satu assignment juga. Kena submit sebelum pukul 12 tengah hari. Harap-harap tak lupa nak submit lah. Setelah mogok lapar sejak Jumaat yang lalu, jadual kembali tunggang langgang. Haihh.Bilik pun macam tongkang pecah.

Nak back on track tu memang boleh, tapi belum ada mood. Makan pun tengah tak terurus ni ha. Kita tengok lah apa jadi kat next entri, berbaur gembira atau berbaur kemarahan pada next entri ye? Wallahualam.

Dzureen Darwis.

3 Komen:

tenku butang berkata...

he2.. chill dear.. jangan tension2 okeh.. =)

pha is berkata...

sabar.. sabar.. smoga segala urusan dipermudahkan-Nya..

||aLeaSaRa|| berkata...

perghhh tu dia...relaks ye.nanti tak comel he3...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*