Jawapan: Cuba Teka

Assalamualaikum.

Hai hai hai semua, Hari ini nak bagitahu lah ek bila sebenarnya pos biasa tu akhirnya sampai ke Miri. Di pos pada 22 Julai 2013 dan tiba pada 30 Julai 2013. Sehari sebelum benda ni sampai Zue dah tanya dekat Curtin Courier and Mail Service. Biasanya bila pos biasa sampai?

Akak tu cakap 4-7 hari sampai lah dia. Ngam-ngam 7 hari bekerja sampai. Tapi bukan sampai ke Zue lah, sampai ke tangan Curtin Finance *menangis* sebab sebenarnya pos yang ditunggu-tunggu ni adalah cek berjumlah 16k yang MARA guna buat bayar yuran Zue, Hehe, Selesai sudah satu tanda tanya di minda.

P/S: Saja gedik2 paksa readers komen dan teka bila sampai. Hehe

Awak hengsem, awak cute click2 ni --> campaign image

2 Komen:

S.K.A berkata...

byak 2 16k..dpt biasiswa mara ke??

Dzureen Darwis berkata...

Pinjaman je huhu

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*