Merajuk Haihh

Assalamualaikum :) 

Hari Jumaat yang lepas ditimpa masalah. Bagai jatuh ditimpa tangga, selepas satu, satu masalah menimpa aku. Benda ni semua buat Dzureen down. Too bad, Dzureen rasa down gila sampai tak keluar bilik. Memang tak matang langsung kan perangai?

Kawan-kawan panggil makan pun tak keluar. Malam-malam pukul 2 pagi baru keluar bilik cari makan. Hehehe. Akhirnya pada hari Ahad Zue keluar dari bilik. Lepas mengasingkan diri dari public baru rasa okay sikit. Bukan apa, tak boleh nak hadap public dengan muka yang sedih sebb dah biasa nampak ceria je depan orang.

Sebagai kesanna, blog pun terbengkalai. Motif menulis entri- nak bagi alasan kenapa blog tak update beberapa hari yang lepas. Heheh

Dzureen Darwis.

1 Komen:

Mieza Jhaa K berkata...

Kalau ada masalah jgn pendam atau bersendirian..bahaya tau..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*