PWB - Post Without Backspace

Assalamualaikum :)

Hari ini dengan baah bahagianya nak start entry post withou without bacska backspace ni. Tak tahu lah kenapa sesaja nak menggedik sikit kan. Makd Maksud entri ni, sebarang typo yang berlaku tidak akan dibetulkan. Ahaks. Macam tu pun boleh kan? Kecuali kalua kalau typo tu membawa maksud yang tidak elok lah kita delte delete det delete delete. *hoi banyaknya typo beta*

Excited sangat agaknya nak menulis sampai ter typo banyak2 uolls. Hari ini hari Ahd Ahad. Pagi tadi berjogging ala-ala piknik lepas tu pk pekena roti canai dan milo ais satu, balik rumah tertidur sampai tengah hari.

Bila tengah hari, mak telefon bagi tahu nenek sedara meninggal dunia. Innalillah. Hanya mampu berdoa dari jauh, tak dapat nak balik ke Johor kerana kalau ada pun tiket pukul 3 petang, kem kebumi selepas Zohor. Lagi pun sen sebenr sebenarnya memang tak dapt dapat lah nak balik. Huhu

Dah kalu2 kalut2 kecoh tambah sedih tu, boleh lupa pula appointment dengan lecturer. Aduh, mesti dia marah kan? SOrry sorry sorry lecturer. Takpe esok kita jumpa k? Promise? kekekeke

Apa-apa pun, pemc pembaca ekal sekalian yang baik hati, sedekahkan lah al-fatihah kepada arwah nenek saudara saya. Thanks :)

Dzureen Darwis

3 Komen:

Nastyna berkata...

Takziah on your lost, Al Fatihah. (baca sambil rasa macam gagap-gagap pulak) hehehe.

Tinta Lana berkata...

Assalamualaikum.

Al-Fatihah buat arwah..

Urmm..PWB..macamni pun boleh, hehehe.

fadh leyanie berkata...

banyak typonya.. ^^)
Al- Fatihah utk arwah.

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*