Share Facebook Fan Page Anda

Assalamualaikum :)

Hai pembaca-pembaca sekalian yang gojes. Entri hari ini ditujukan khas kepada para blogger di luar sana yang mempunyai Facebook Fanpage masing-masing. Bersempena dengan hari yang sungguh mulia ini, hari Jumaat, Zue berbesar hati nak mengelike Facebook Fanpage kamu semua.

Sebenarnya boleh je nak like bila jumpa di page korang kan tapi selalu lupa je nak tekan. Jadi apa kata kamu semua tinggalkan link fanpage di bahagian komen di bawah entri ini. Hehe senang nak semak, dah like ke belum? Sebab kadang-kadang fikir macam dah like, tapi rupa-rupanya belum.

Zue pulak belum mempunyai Fanpage. Masa nya belum sesuai. Ceh kengkonon. Ok jangan lupa tinggalkan link Facebook Fanpage korang kat bawah ni k. Terima kasih semua.

p/s: Hari ini entri pendek tanpa gambar sebab busy tak sabar sangat nak like page korang ni. Hehe tangan dah ready nak tekan like ni.

Rajin tak? Meh clik gambar ni
campaign image

4 Komen:

Mieza Jhaa K berkata...

Just type my name Mieza Jhaa K page.. hehehe

Dzureen Darwis berkata...

Dah jumpa hehe

Vee berkata...

ni saya punya ... https://www.facebook.com/renunganVee?ref=hl

Dzureen Darwis berkata...

Yes, liked :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*