Warna Warni Aidilfitri

Assalamualaikum :) 

Eii bestnya dapat settlekan satu projek dalam list. Snang lah koje den nanti.Ha cer tengok cer tengok, apekah itu?



Akhirnya projek nak menampal kertas2 ni di dinding berjaya. Memang hobi lah tampal2 kertas kat dinding ni. Nanti kalau ada rumah agaknya surat khabar pun ditampalnya ke dinding. Tapi tu 8 helai yang ditampal tu untuk catat segala benda yang terlintas di fikiran.

Kalau nak simpan di otak ni takut2 terlupa sebab kadang2 banyak sangat yang nak difikirnya. Ha nak senang terus tepek kertas tu kat dinding. Bila ada teringat apa-apa terus tulis atas sticky note dan tampal terus ikut kategori. Bila mission complete, cabut balik sticky note tu, ye dak?


This include "assignment, to do list, to buy list, reminder, incoming event dan lain-lain agenda yang dianggap penting dan profesional. Ceh kengkonon. Cantik tak? Kakaaka




 Dzureen Darwis.

14 Komen:

tenku butang berkata...

Hemmm.. idea yg bagus ni.. teman pun nk buatlah untuk ingatkan esok mandikan dua ekor kucen teman tu.. asik terlupa je kan.. hihihi

S.K.A berkata...

terbaik la =) bijak2..

nur aliya berkata...

hahaha, kalau saya la, saya tampal kata2 motivasi kat bilik, tapi study kat library :P

BUNDA a.k.a KN berkata...

idea yang bagus...semoga sukses dalam segala bidang...

Dzureen Darwis berkata...

Hee sila2, idak le diorg post kat chatbox akak lagi nanti. hihihi

Dzureen Darwis berkata...

Terima kasih Fais, kalau org tu super duper kuat memori dia x perlu semua ni sebenarnya

Dzureen Darwis berkata...

Ahaha sama lah saya pun kadang2 study di Library sampai larut malam

Dzureen Darwis berkata...

Terima kasih Bunda, in shaa Allah :)

Tanpa Nama berkata...

Nice work. Btw, it's not incoming events but upcoming events instead. We usually use incoming for calls, emails, etc. Just wanna help :)

Dzureen Darwis berkata...

Oh, its true! Now it looks weird. Haha need to change a.s.a.p :p

pha is berkata...

owh.. mc tu.. style jgak..

Tinta Lana berkata...

Salam.

Reen, lana plak, kdg2 guna stick notes, sometimes gna reminder dlm hp, or tulis dlm my small notebook. Notebook ni sntiasa bawak kat mna2, hehe

Dzureen Darwis berkata...

Style x style, yg penting ade. Kih3

Dzureen Darwis berkata...

Oh rajinnya, kita ni notebook entah ke mana hehe

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*