Page di Facebook Pula

Assalamualaikum :)


Sempena ulang tahun pembukaan blog ini, 02/09/2013, Zue telah pun membuka satu page di Facebook khas untuk blog ini. Padahal follower ciput je. Hik3 saja nak menggediks sikit apa salahnya kan. Macam comel lah pula. Tapi update entri pemalas sungguh. Hahaha


Jemput Like

Dan selamat ulang tahun perkahwinan diucapkan kepada blog picisan ini. Semoga cepat membesar dan lebih matang terutamanya dari segi penulisan, bahan dan idea. Jangan jadi kanak-kanak sangat ye Dzureen oi. Awak dah tua. Blog pun dah tua. Peace :)
Dzureen Darwis.

8 Komen:

lieyalatif berkata...

wah rajin buat page...tahniah2....moga terus rajin berblog hehehehe....

S.K.A berkata...

dah setahun rupanya =) tahniah2..dlu thun ptma blog sy..followers pn 7org je hu3..thun ke-2 pn cmtu :D

Haryati Faizal berkata...

ok nanti akak like ye...good luck!

pha is berkata...

waa.. tahniah.. hehe

Vee berkata...

dah cam jadi wajig lak page utk blog . saya pun ada juga ...

Akmal Halim berkata...

tahniah ye..dah setahun umur blog ni :)

Kesuma Angsana berkata...

wah hebat ni !

Mieza Jhaa K berkata...

Ini adalah langkah2 untuk jadi blogger famaous..hehe..sentiasa update page ok..akak akan LIKE

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*