Sepucuk Surat di Muka Pintu

Assalamualaikum :)

Jumaat lepas, Zue tidur awal sangat. Pukul 8.40 malam dah tertidur dan akhirnya bangun jam 1.30 pagi. Bila Zue terbangun, Zue keluar dari bilik dan ternampak sepucuk surat di muka pintu. Mungkin ada orang cuba nak selitkan tapi tak dapat.

Bila dibuka, rupa-rupanya surat dari Housing Office.Sebenarnya mereka dah emelkan surat ni sebelum ni, tapi last minute mereka bagi hard copy pula. Mungkin mereka takut Zue lupa yang esoknya ada gathering di Taman Negara Bukit Lambir.

7 Komen:

S.K.A berkata...

mcm best je ade gathering =) gathering ape?? kat taman pula tu..

Azlan Strider berkata...

tinggal surat bawah pintu??dah macam orang dulu-dulu pulak...hehhe

p/s: follow sini

Regards,
-Strider-

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

mcm peminat misteri jer letak surat bawah tu hihihi

Haryati Faizal berkata...

macam surat misteri pulak ye..hihihi

Vee berkata...

ni mesti kes ketuk pintu x jaga nih ... heheheee

lieyalatif berkata...

mcm dpt surat dari secret admire plak kan heheheeheh....

pha is berkata...

igtkan surat cinta tadi.. hehee

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*