Bangunan Baru di Curtin

Assalamualaikum :)
Sedikit view dari atas (dewan kuliah)

Roundabout comel depan perpustakaan

Perpustakaan baru
gambar dari http://www.miricitysharing.com
gambar dari https://www.facebook.com/CurtinUniversitySarawakMalaysia
Kalau dilihat dari gambar atas ni, bangunan yang kiri tu adalah bangunan perpustakaan tiga tingkat manakala yang kanan tu pula adalah bangunan dewan kuliah yang bernama Auditorium. Gambar peribadi saya diambil dari tanga dewan kuliah tu. Sebab tu nampak macam view dari atas.

Dzureen Darwis.

9 Komen:

aisya berkata...

dah lama tak pergi sini. dulu selalu jugak since cousin study kt curtin dulu.. :)

Haryati Faizal berkata...

syok ye ada bangunan baru...

biskutcelup berkata...

lawa jugak bangunan ni kan :D

Aku Penghibur berkata...

wahh cantik je tengok :) tak pergi dan teringin nak pergi

Dzureen Darwis berkata...

Oh yeke :) Rajin nya melawat kampus cousin!

Dzureen Darwis berkata...

Syok sangat hehehe . Kena lah ambil kesempatan :)

Dzureen Darwis berkata...

Ok lah just nice :) Suka library dia :)

Dzureen Darwis berkata...

Hehe sila lah, saya jadi tourist guide nanti :)

Dunia Fais-SKA berkata...

Semua nmpak baru =) bgunan tu unik..nmpak msra alam dn pgguna

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*