Ringan Sangat Sampai Boleh Lambung-Lambung

Assalamualaikum :)


Hari tu ada singgah klinik di kampus. Masuk untuk pinjam penimbang berat je pun. Sekali timbang, memang terkejut sangat. 40kg. Last timbang sebelum tu 42kg. Makin hari makin susut. Ok mungkin ada orang akan kata, bersyukurlah awak tak gemuk. Yes memang bersyukur tapi kalau kurus sangat pun bahaya juga.

Macam mana nak tambah berat badan cara semulajadi ye? Huhuhu. Kalau boleh taknak lah bergantung pada produk tertentu. Antara nasihat yang pernah saya dengar, *tidur awal *cukup tidur *makan banyak (of course) *minum susu *makan badam *makan nasi banyak-banyak *ambil supplement *dan banyak lagi
Dzureen Darwis.

5 Komen:

Kesuma Angsana berkata...

hehehe minum susu byk2 yer

Akmal Halim berkata...

orang cakap jangan stress..nanti naik la berat tu :D

Vee berkata...

masa study x yah susah nak fikir ... bila dah keje nanti , buat la apa yg sesuai ... duit pun dah ada kan ... heheheee

Cikgu Norazimah berkata...

ringanyer ! jangan risau dek, lepas kawen bila dah beranak, confirm naik berat tu..hehe

Fais-SKA berkata...

hmm ringan sgt tu..mmg boleh dibuat lmbung2 hu3 =) makanlah banyak2 ye..smoga berat tu bertambah

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*