WW#11 - Do not laugh or judge

Assalamualaikum :)




Dzureen Darwis.

14 Komen:

syaafi sushi berkata...

yup... betul tu.. =) dont judge book by its cover..
x tau lagi yg dalam tu lagi menarik berbanding d luar =)

Za berkata...

judge diri sendiri ... bagus sgt ke aku ni ...

Haryati Faizal berkata...

tq share...

TelingaBulat berkata...

setuju ;)

pha is berkata...

yup. stuju...

Hafiza AizZawa berkata...

betul tu.. hidup umpama roda...

aizamia3 berkata...

hidup ini ibarat roda.. ada ketika kita kat atas.. ada ketika kita kat bawah..

Dzureen Darwis berkata...

Betul tu Syaafi, don't judge a book by its cover saya setuju sangat :)

Dzureen Darwis berkata...

Muhasabah diri setiap malam, in shaa Allah :D

Dzureen Darwis berkata...

Sama-sama :)

Dzureen Darwis berkata...

kan kan? hehe

Dzureen Darwis berkata...

Thanks Pha Is :D

Dzureen Darwis berkata...

Sekejap di atas, sekejap di bawah, takkan selalu di atas dan tak mungkin sentiasa di bawah kan :)

Dzureen Darwis berkata...

Setuju sangat sis :D

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*