Borneo Tropical Rainforest Resort 07

Assalamualaikum :)

Kali ini nak cerita pasal pengalaman pertama saya bermain tali ni. Saya tak tahu apa namanya sebenar tapi di BTRR mereka gelar the wet postman. Rasanya kalau google Rope Walkig kot. Nak main benda ni senang je. Jalan sepanjang tali tu lepas tu dh sampai tengah terjun.

Maka kalau dah sampai tengah tu kalau nak cancel taknak terjun memang tak boleh lah. Kalau dah sampai tengah baru perasan ada handphone dalam kocek memang tak boleh nak buat apa lah kan? Hehehe. Sebenarnya takut juga nak main.

Pada asalnya nak tolak aktiviti ni sebab pakai contact lens. Tapi rasa macam rugi pula kalau tak cuba hari tu kan. Kebetulan terjun dalam air merupakan satu wishlist saya. Jadi dengan penuh redha dan pasrah dengan apa yang mungkin berlaku pda lens saya pun try juga.




Sila jangan minta gambar sesudah terjun sebab tak ada hehhehe. Benda ni selamat je cuma kalau ada alergi atau antibodi tak berapa kuat mungkin boleh kena jangkitan bakteria macam kawan saya. Bukan sebab BTRR punya tasik tapi sebab kawan saya tu memang sensitif kulit dia.

92 Lagi :)
Dzureen Darwis.

3 Komen:

Mieza Jhaa K berkata...

Grrr menakutkn..suka berenang..tp bab terjun..GAYAT!!

Mieza Jhaa K berkata...

Pernah berenang bersama hp dlm dlm poket..bajir dlm hp..tp sampai skrg tak rosak..hp sony mmg lasak..

Pha Is berkata...

mmg kena terjun ke..? igtkan cuma lalu atas tali tu je..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*