Raya Haji di Kampung Masjid Kuala Baram

Assalamualaikum :)

Ini raya haji punya cerita. Baru nak upload hari ini. Maafkan saya. Akibat kekangan masa dan ribuan *konon2* entri yang beratur menunggu turn untuk dipublishkan. Hehehe. Hari raya haji yang lepas, saya join rombongan ke kampung ni untuk sama-sama rewang masak dua ekor lembu yang dikorbankan.

Gambar masa rewang memang tak lah nak tunjuk kan sebab time tu tangan tengah pegang pisau. Jadi gambar sekeliling kampung saja lah yang ada.








ketam masak lomak cili padi

Dzureen Darwis.

3 Komen:

Kaseh Wee berkata...

kecik jer ketam tu . cian ! biar jer la dia hidup ...

Pha Is berkata...

ketam masak lomak..? hahah

tenku butang berkata...

Hu2.. nk komen tudung tu cantikkk

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*