Hilang Handphone



Minggu lepas saya pergi KL tidur rumah aunty. Entah mengapa phone tu buat hal, tak dapat nak detect sim card. Jadi phone tu jarang digunakan. Just letak dalam kocek saja. Tak sangka pula boleh hilang. Rasanya hilang dalam bas.

sumber: dreamtime

Tak ada lah rasa macam nak mati sangat bila tak ada phone sebab sekarang ni kan tengah cuti semester jadi jarang guna phone. Tapi sebelum naik semester baru nanti kena lah beli phone baru kan. Memang penting sangat phone ni untuk pakai hari-hari dekat kampus nanti.

Rezeki ni Allah je yang tahu. Benda dah nak hilang, nak buat macam mana kan? Ini kali kedua hilang phone. Kali pertama hilang kena curi di asrama. Biasalah kan zaman-zaman sekolah dulu. Yang hilang lain, yang kena rampas pun lain cerita. Hahaha.

Conclusion, kalau tak dapat dihubungi, minta ampun minta maaf ye.

7 Komen:

TelingaBulat berkata...

tb pon xblh idup tnpe hp sbb hp pnbuat dok online gak

Dzureen Darwis berkata...

Hehe nak buat macam mana benda dah jadi :p

Invisible Me berkata...

Nak dpt phone lagi mahal kot :p

ejulz berkata...

payah hidup tanpa hp.. tkut ada hal penting org nak berhubung..

aisya berkata...

susah jgak takde phone kan. tapi zmn skrg, nak berhubung mcm2 cara boleh, asalkan ade laptop je.. tapi gigih pulak nak usung ke sana ke mari kan.. :)

Mime MF berkata...

hp kalau hilang boleh tak betul sy..haha sbb semua info ada dlm fon..takut gak sbb pernah hlg fon tp mujur fon tu xda pape maklumat peribadi..huhu

PakcikLie PCL berkata...

alahai kesiannya..memang nak henfon baru lah tu.

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*