Segmen: Pencarian Blog List 2014






Sempena countdown nak menuju ke 2014 ni, segmen berlangsung 24 jam sahaja bermula 0.00 pagi 31 Disember 2013 sehingga 11.59 malam 31 Disember 2013. Tujuan segmen ini adalah untuk mencari blog list untuk diletakkan di sidebar blog ini selama setahun. Sangat pemalas kan nak update bloglist, nak tepek terus setahun tak bertukar. Hehe.

Segmen ini senang sahaja.

1. Follow blog ini dan ini.
2. Like page ini.
3. Buat satu entri bertajuk "Segmen: Pencarian Blog List 2014 by Dzureen".
4. Copy paste gambar ke entry dan backlink kan ke entri ini.
5. Publish dan tinggalkan link entri di ruangan komen di bawah.

Lepas tu, semua yang join serta-merta terpilih untuk dijadikan blog list di sidebar blog ini. Asalkan penyertaan dilakukan pada masa yang ditetapkan sahaja. Jangan terlambat / tercepat. Goodluck.

p/s: Harap-harap mendapat sambutan.

10 Komen:

Kisah Si Dairy berkata...

good luck..

Iman L'Feera berkata...

Join

http://lfeerafeera.blogspot.com/2013/12/segmen-pencarian-blog-list-2014-by.html

Haryati Faizal berkata...

selamat bersegmen ye...

Norhasniza Khalid berkata...

mama singgah dear,.. :)

Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

Yumida Huda berkata...

nanti klo ade kesempatan nak join jgk la..insha Allah

Khir Khalid berkata...

Slmt bersegmen & slmt tahun baru 2014.. :)

QV berkata...

dah tak sempat dah ni .

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

terlambat la pula, dah tak sempat nak join.. all the best untuk segmen ini..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

selamat tahun baru 2014.. semoga terus success.. :D

TelingaBulat berkata...

good luck ;)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*