1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah




Buat pertama kalinya, blog ini menganjurkan giveaway sempena menghargai para pengikut dan juga pembaca blog Ainim Rashihah. Sebagai salah satu usaha untuk menghargai sokongan kalian semua, Ainim nak adakan giveaway pertama blog ini.

Semua orang boleh sertai giveaway ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:

1. Follow blog Ainim Rashihah, Add To Circle Google+ Ainimsuju, Follow Twitter Ainimsuju dan Like Fanpage Blog Ainim Rashihah
2. Buat satu entri bertajuk 1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen ini.
5. Tarikh tamat giveaway ini ialah pada 30 Januari 2014.

Pemenang akan diumum pada 6 Februari 2014 dan pemilihan pemenang adalah melalui random.org



9 Komen:

Nao Mei berkata...

good luck dik....
cik akak klik iklan atas tu..hihi,..nuffnang semua burung biru...huhu

Gee Lion berkata...

good luck cik Zue ^^

sha dhira berkata...

good luck darling, :) nuff satu..

Naniey Jemiey berkata...

selamat bersegmen..datang jenguk dan klik nuff

ejulz berkata...

gud luck.. :)

Nadya Dyana berkata...

Singgah pagi :)
All the best untuk Giveaway nie ^^
Nad pun join, Jemput ke blog Nad :)

Invisible Me berkata...

all the best :)

Maszie Fatah berkata...

dari segmen yg sama :)
done follow

Ainim Suju berkata...

Terima kasih kerana join GA saya. Senarai pemenang dah diumumkan hari ni. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/02/senarai-pemenang-1st-mini-giveaway-by.html

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*