Anda Adalah Follower Ke 111




Tahniah diucapkan kepada Jie Susanos kerana menjadi follower yang ke 111. Nombor yang sangat cantik. Disebabkan Jie Susanos telah pun menjadi follower blog ini yang ke 111, maka hari ini Zue nak promote blog dia. Sebenarnya dia follow blog Zue pada 10 Januari yang lalu tapi disebabkan hasil penulisan di blog ini biasanya diterbitkan mengikut jadual, maka hari ini baru lah berkesempatan entri ini diterbitkan.

Jadi kepada semua pembaca, boleh lah singgah melawat blog Jie Susanos di http://jiesusanos.blogspot.com/. Jangan lupa follow blog beliau dan like fanpage facebook nya hehehe.Kalau korang add circle di Google+ lagi bagus. Blog Jie Susanos ni sangat tersusun dan tak serabut langsung tau senang nak baca dan senang juga nak jumpa apa yang kita nak cari.

10 Komen:

Farah Waheda Wahid berkata...

tahniah kerana bilangan follower telah semakin ramai, teruskan berblogging secara sihat yer...

msredcheesecake berkata...

akk mmg dah follow blog dia...

ros_reeza berkata...

tahniah, follower bertambah :)

Nurfaezah Abdullah berkata...

cantik number hehe happy bw ye

Azhafizah Md Nor berkata...

congrats dear and congrats untuk followers yang bertuah tu :)

Gee Lion berkata...

akan singgah sebentar saja lagi.. congrats jie susanos.. uniknya nama dia... >.<

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Hafiza AizZawa berkata...

tahniah... mmg nombor yg cantik.. semoga bertambah followers dzureen lagi..

Hafiza AizZawa berkata...

tahniah... mmg nombor yg cantik.. semoga bertambah followers dzureen lagi..

Abak Lorong Cinta berkata...

wah...Abak dah follow dia.. hehe

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*