Buku Merah Jangan Lupa Bawa





Khamis yang lepas dah buat passport selepas mendapat greenlight untuk melencong ke Brunei alang-alang dah di Miri tu. Dulu masa foundation family belum benarkan lagi. Sekarang dah masuk alam 20 ni dah boleh lah merantau jauh sikit haha.


Gambar yang kanan tu Dokumen Perjalanan Terhad (DPT) yang dibuat sebelum sambung belajar di Miri tahun 2012 dan yang kanan tu pula adalah passport yang mana sentiasa mengingatkan Zue pada potongan lirik "buku merah jangan lupa bawa" nyanyian Kaka. :)



Gambar yang kanan tu gambar pada DPT. Punya lah semangat nak gambar yang hampir sama untuk passport. So masa nak buat passport tu pergi ambik gambar instant dengan tudung yang sama. Hehehe. Sama kan? Sama kan?

p/s: Misi 1001 hari yang ke 11 dah selesai. :)
p/s: Passport siap dalam 10 minit saja di Jabatan Imigresen Batu Pahat, Johor.

5 Komen:

Kathy R'bain berkata...

all the best sis..

NinaAz berkata...

syoknyaaa jalan2..

salam maulidur rasul :)

Gee Lion berkata...

cutenyer gambar passport dia. boleh ea pakai tudung corak2 macam tu.. aiyarkk ketinggalan zamannya daku..

ejulz berkata...

seronok la dpt g brunei.. ehehe..

pandei dah kakar sawak? hehe

Pha Is berkata...

waa.. bestnya dapat jalan jauh..

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*