Minggu Mengantuk



Minggu ni kerap betul rasa mengantuk time kerja. Malam pula bila nak tidur tak dapat. Geram betul. Terpaksa lah minum kopi, gaya-gaya macam orang yang nak siapkan assignment 3000 patah perkataan esok nak hantar gitu. Padahal ambik order, hantar air, makanan, dan bakikan duit pelanggan je.

Selain minum kopi, Zue juga ada alternatif lain, makan mentos. Hari-hari duk mengunyah Mentos Mint tu setiap kali ngantuk atau bosan. Dah macam orang kena dengar lecture 3 jam non-stop pulak. Eh eh dah kenapa ek macam rindu sangat je nak naik semester baru. Alamak, baru teringat yuran pengajina belum bayar lah.

10 Komen:

NinaAz berkata...

faktor cuaca jugak kot ni. sb tu ngantuk2. hehe

ikhwan yusuff berkata...

mmg mengntuk....:D

ejulz berkata...

keluar jalan2 la.. hehe

sYiRa LoKMaN berkata...

jaga kesihatan juga tauuu

Khir Khalid berkata...

Semoga dilancarkan segalanya ye.. :)

Abak Lorong Cinta berkata...

huhuhu....sama la...jga ksihatan :D

Nadratul Syazwana berkata...

Oh makan mentos boleh buat hilang ngantuk eh? Hihi nak beli lah :p

Qaseh Wee berkata...

Sis klu terjaga mlm n susuah nak tido . selalunya , sis akan solat pastu zikir sambil pejam mata ... insha Allah . Dah tgk apa yg lisa surihani gadohkan dgn fahrin ahmad .^_^

no more u in my life berkata...

thnz mari blog hana...jum tgk entry bru hana dh kmbli...
http://fiesyasayangawak.blogspot.com/2014/02/sebulan-je-lagi.html

no more u in my life berkata...

hai hana ada update pasal g terengganu jum baca http://fiesyasayangawak.blogspot.com/2014/02/sehari-bersama-family.html
thnz tw mari jenguk blog hana

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*