Sakit Gigi Yang Tak Sudah




Gambar bosan tunggu giliran di farmasi untuk ambil ubat

Gigi gerahamku memang problem sejak Tingkatan Satu lagi. Baru-baru ni sakitnya menjadi lagi. Maka alang-alang tu pergi jumpa dentist untuk check balik semula. Sebab sebelum ni diorang suggest buat xray untuk check keadaan gigi supaya dapat decide patut cabut atau tidak.

Tadi pergi memang ramai gila orang dan lama sangat tunggu. Lepas check, Zue dibawa ke bilik xray untuk xray gigi. Xray gigi sangat sakit tak macam xray badan. Sakit gila sampai mengalir air mata. Sobs. Sadis dan terkejut sangat. Ingatkan xray macam bias je scan dari luar.

Lepas xray mereka suggest untuk tunggu lagi setahun atau potong gusi. So Zue decide untuk tunggu je lah dan minta painkiller. Balik tu, dibekalkan painkiller "ibuprofen" dan antibiotik. Harap-harap berkurang lah sakitnya. Bertahan lagi lah selama setahun nampaknya sebab sekarang belum boleh cabut.

p/s: Yang penting lagi satu misi 1001 hari dilaksanakan :)
p/s: Satu lagi misi 1001 hari, nak miliki kat debit!

8 Komen:

Farah Waheda Wahid berkata...

sakit gigi ni memang apa pun tak boleh...

Cik Yaya berkata...

wah3..all the best dlm mencapai misi

msredcheesecake berkata...

sakit gigi lah paling tak best...

Budu Bilis berkata...

Budu pun kadang2 hadapi masalah yg sama tp xp cabut pun. Buat bodo je :D ngeri nk potong gusi tu :D

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

Nurfaezah Abdullah berkata...

errr potong gusi? ngilu gusi fae daa hahaha -.-'

ejulz berkata...

sakit yg ejulz paling x suka.. hehe

Invisible Me berkata...

Moga cepat sembuh.. :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*