segmen: AZAM BARU DI TAHUN BARU



Hari ini nak join segmen dari blog Ayu Insyirah. Kalau ada sape-sape nak join sekali silakan. Klik banner di atas :)
  1. Biasanya Zue tak ambil sarapan jadi untuk tahun ni Zue berazam nak "breakfast like a king, dinner like a beggar".
  2. Tahun lepas target nak buat kerja amal setiap bulan FAIL. Muahaha jadi tahun ni nak aim sekurang-kurangnya satu jam setiap bulan.
  3. Tahun ni plan nak luangkan masa sekurang-kurangnya 5 jam seminggu di library kat kampus nanti.
Tu je kot azam tahun baru ini? Sebenarnya Zue tak berapa plan nak buat azam tahun baru. Lebih kepada matlamat dan biasanya Zue set matlamat secara bulanan. Tapi apa salahnya buat kelainan sikit kan :)


5 Komen:

ikhwan yusuff berkata...

best of lu k..

boleh lawat:Renungan Jumaat

\\ Tqah Jihah // berkata...

Goodluck :)

Invisible Me berkata...

Moga tercapai semuanya :)

AyuInsYiraH berkata...

salam...semoga azam tahun ni tercapai...maaf ye.. ayu lambat blogwalking ke blog kawan2 yg join segmen ni... baru ni la ade masa hehee.. ada masa nanti boleh la berblogwalking ye...dan sudi2kan lah join segmen baru ayu sempena tahun baru cina ni...tq ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/senarai-peserta-segmen-azam-baru-di.html

Yun Sing berkata...

Semoga azam tercapai :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*