Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..



Join sementara ada masa. Nanti dah kembali busy memang tak nampak batang hidung lah kite ni hahaha. Jom join reramai yok.

67 Komen:

Abak's Role berkata...

Salam.. Terima Abak ucapkan sebab sudi join segmen Abak... Alhamdulillah,moga ukhuwah kita diredai Allah.. Abak Follow sini..
Jom Blogwalking,Senarai Peserta :
http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

Abak's Role berkata...

Salam.. Terima Abak ucapkan sebab sudi join segmen Abak... Alhamdulillah,moga ukhuwah kita diredai Allah.. Abak Follow sini..
Jom Blogwalking,Senarai Peserta :
http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

Khir Khalid berkata...

Yg ni pun saya join.. salam ukhwah.. :)

hajar berkata...

salam ukhwah & slmt bersegmen... :)

Karimah Zulkafali berkata...

Follow sini :)
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nurul Faiz berkata...

datang dari segmen yg sama..

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Salam perkenalan dari Cikgu Faiz :)

Budu Bilis berkata...

Assalamualaikum. Saya singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

Cik Puan berkata...

Salam ukhwa...done follow awak..datang dari segmen abak
http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

MyCherita berkata...

datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

MyCherita berkata...

datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Faez Zainal berkata...

Assalamualaikum...Salam perkenalan...terima kasih follow saya...Saya telahpun follow anda juga... salam ukhuwah... :) http://faezzainal93.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Rieya Ramlee berkata...

Datang dari segmen yang sama...follow terus deng..hahak

http://charliejoined.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nurul Hidayah berkata...

Salam ukhwah.. bw dari segmen yang sama ni :)

http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Denaa Kiddo berkata...

Singgah dari segmen sama :)
Follow sini :)
http://didi-the-kaito.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

eydafaizal berkata...

singgah sini .. selamat bersegmen .. :)

Cik Siti MAR berkata...

salam.. selamat bersegmen =]

Biela Naat berkata...

Assalamualaiku, saya dtg dari segment yg sama. Kalau sudi meh la datang blog saya dan follow kembali :)

http://bielanaat.blogspot.com

wawaabdhadi berkata...

salam kenal. Datang dari segmen sama dan siap follow :)

Atif Farhah berkata...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama ..
jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

Atif Farhah berkata...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. gudluck ye ..
jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

Wafi Remli berkata...

Assalamualaikum. Salam Maulidur Rasul. Datang dari segmen yang sama. Jemput datang baca entri saya pula kalau sudi:)

nor hadeema berkata...

Salam singgah bw dari segmen yg sama.. saya follow sini.. Salam ukhwah.. :)
http://adimavitaminshop.blogspot.com/2014/01/segmenramaikan-follower-raikan-cinta.html

Farah Waheda Wahid berkata...

datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan...

http://www.bubblynotes.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Farah Waheda Wahid berkata...

datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan...

http://www.bubblynotes.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nurul Faiz berkata...

CF singgah sini pulak ye. done follow 128 :)

@ainimdarif berkata...

salam perkenalan :) dari segmen yg sama. done follow sini..

http://just-myyself.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

siti azura salamat berkata...

dari segmen same..
http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html
follow sini..

Abe Kie berkata...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...

http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

no more u in my life berkata...

hai hana dari segmen yang sama...mari singgah sini dan follow....salam perkenalan
http://fiesyasayangawak.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

WanrusWaniee berkata...

Hai.. Salam ukhuwah :) Dari segmen yang sama dan saya follow awak. Mind follow me back ? :D http://wanruswaniee.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Engku Muzahadin berkata...

Gemawan senja menyapa sepi,
Berkolek sampan kemudi ke hulu;
Berkayuh laju hamba ke mari,
Ke teratak ini singgah dahulu.

s.a.l.a.m.k.e.n.a.l.b.e.r.t.a.l.i.k.a.n.u.k.h.w.a.h

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

ummiaisys berkata...

salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya..:)
http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

AyuInsYiraH berkata...

ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Vee Sandi berkata...

salam ukhwah . dtg drp segmen yg sama . done follow sini ( 141 ) .

Jee Fairuz Joe berkata...

salam.... dari segment yang sama... jemput la ke blog saya.. oh saya dah follow :)

http://jeefairuzjoe.blogspot.com/

mayrahazim berkata...

Assalamualaikum.. singgah dari segmen sama... mayra follow sini yer.. jemput jalan2 ke blog mayra.. ^^, http://mayrahazim.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

arina abdul rahman berkata...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
done follow :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Miss Aida berkata...

Salam, miss dari segmen yang sama ^^

Isi tabung.

http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html Jom join :3

Razil Tahir berkata...

Singgah dan follow dari segmen sama.. :)
jemput singgah blog saya juga. :)

http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Muhammad Yunus berkata...

Assalamualaikum awak,Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama "ramaikan follower, raikan ukhuwah" Jom kenal-kenal. Jom follow saya...

Singgah disini : -

http://mohdyunus89.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

N.A.T berkata...

Dari segment yang sama

http://ayshanur.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

mimie farid berkata...

assalam. singgah sini dan follow dari segmen yg sama. jemput singgah dan follow me back. =)

http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Liniey Nor berkata...

dr segmen yg sama..done follow :)

ainloly berkata...

hai :) singgah sini dari segmen yang sama. done follow. PLEASE followback yaa :D ain blogger baruu !! mengharapkan followers dan readers. please yaa.. followback :D.. thankyou !! mucho :*

From : http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

mirza syazwina berkata...

haihai^_^
datag sini,follow jugaa..
jemput ke blog okay :D

http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Mie Jf berkata...

datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

belogisam berkata...

salam kenal dari belogisam,, selamat bersegmen

Syuhada Baharudin berkata...

salam ukhuwah..
datang blogwalking dari segmen yang sama..
follow done.
all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Anissa Hana berkata...

salam ukhuwah :)

sy dtg dari segmen yg sama . done follow youu :)

http://anisshana.blogspot.com/2014/02/segmen-starting-ramaikan-followerraikan.html

Lea Azleeya berkata...

Salam Ukhuwah..
Singgah sini dari segmen yang sama..
Follow Done..All the best yaa... :)

http://sotskirt.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Ezelovesse7en berkata...

Singgah dari segmen yang sama.
http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Wan Maruzen Wan Husain berkata...

salam singgah dari segmen yang sama...#187

http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ berkata...

salam perkenalan...... saya dari segmen yang sama.......

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

jom singgah dan follow blog saya.... tq....
btw saya dah follow blog awak dah...

Nanie berkata...

Singgah dari segmen yang sama... All the best!

http://naniedean.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ade Arif berkata...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Khairul Bariah berkata...

Salam dzureen, cantik blog. akk dr segmen yg sama plus done followe yr blog. Jom singgah blog akk. http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

amira solehudin berkata...

Datang dari segmen yang sama ..
Mira dah follow awak jugak :)
Jemput datang ke blog Mira

http://gadizspectacles.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

pjie berkata...

Dari segmen yang sama, datang blogwalking dan followed.
http://pjiekun.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html
Salam perkenalan…

siti hajar abdul aziz berkata...

dari segmen yg sama :)
http://blogabdulazizdaughter.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Hana Jalil berkata...

Singgah kat sini dari segmen yang sama :) Hana Follow sini If belum follow :)

http://justforfund.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

cik sweety berkata...

datang dari segmen yang sama ^^ done follow you dear ^^

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

salam ukhwah ye ^^

Nur Atira berkata...

tira datang dari segmen yang sama . nak jemput nie join sgmen simple tira . :)

http://itsmetira.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hi …
Jalan-jalan dari segmen yang sama …
Good Luck …
Meh jalan-jalan kat sini jugak ...
Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

munirah rahman berkata...

All the best :)
Dari segmen yg sama

Pha Is berkata...

salam ukhwah... datang singgah sini dari segmen yg sama.

Mutiara Subuh berkata...

assalamualaikum, saya dari segmen yang sama..:) salam ukhwah dari saya...

all the best !!!

Jom blogwalking,saling follow rakan2 yang lain

http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Fiza Rahman berkata...

Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*