Berjalan Kaki Sempena Earth Hour

Nak T-shirt sahaja boleh tak? :D


Zue berharap sangat program ni diadakan serentak satu Malaysia di beberapa buah negeri sebab jauh tu Pulau Pinang. Kalau ada kat Sabah / Sarawak rasanya mesti nak pergi jugak. Sempena Earth Hour pada 29 Mac nanti akan diadakan aktiviti berjalan kaki dari pukul 8.30 - 9.30 malam. Jeles ok tak dapat join sebab time tu baru masuk sem baru.

Lokasi: Pulau Pinang

Mana Zue tak meroyan. Zue memang suka join-join benda macam ni (sebenarnya Charity Run 2012 Zue jatuh kat starting point lagi dan tak dapat habiskan larian dan Charity Run 2013 pula jadi AJK je, tak join pon). Yang paling membakar semangat adalah bila dapat Tshirt!

Wahai rakyat Malaysia yang berada di Pulau Pinang dan negeri-negeri berhampiran, sila lah join ye demi menyokong Earth Hour 2014. Daftar sini.

5 Komen:

ikhwan yusuff berkata...

selamatkan dunia...best tu..:DD

Hafiza AizZawa berkata...

yelah kalau dpt tshirt mmg semangat betul... bersama kita menyelamatkan bumi...

Marou Apple Hijau berkata...

yeah.. done klik 8share awak

Gee Lion berkata...

mungkin sebab susah nak block jalan-jalan, so certain tempat je boleh buat..

Marionette Doll berkata...

i'm at penang! hehe.. tp xdapat joinnn huhuhu

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*