Keyword: Pembunuhan di Curtin UniversityKes rompak dan bunuh di Curtin masih lagi dalam siasatan. Masih ramai yang mencari artikel berkaitan kes ini setelah Zue perhatikan dalam senarai keyword yang melekat dalam blog ini. Ini sahaja yang Zue mampu kupaskan setakat hari ini.

Awal tahun ini, berita kematian mangsa telah pun diklasifikasikan sebagai kes bunuh maka operasi mencari suspek dijalankan. Apa yang Zue faham, 10 orang suspek telah ditahan dan seorang lagi suspek masih dalam buruan polis setakat 16/01/2014.

Antara yang ditahan adalah seorang pekerja syarikat pengedar gas warganegara Bangladesh dan seorang perempuan dipercayai teman wanita suspek. Suspek yang masih bebas bernama George, turut disertakan no kad pengenalan dan alamat terakhir di Borneo Post

Semoga siasatan polis dipermudahkan urusannya dan bandar Senadin, Miri lebih dikawal ketat selepas ini bagi menjamin keselamatan penduduknya yang mana sebahagian merupakan pelajar antarabangsa dari seluruh dunia. Sumber rujukan, berita dari Borneo Post bertarikh 15 Januari dan 16 Januari.

2 Komen:

Deqla Manjew berkata...

ramainya suspek sampai 10 org.. ish2

Sis Vee berkata...

semoga penjenayah tu dpt ditangkap ...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*