Nak giveaway 2 tiket wayang utk tayangan malam ini di GSC Paradigm

*redeemed*


Just a short post. Ada tak sesiapa yang free malam ni and rasa macam nak tengok The Monuments Men premier screening di GSC Paradigm? Saya nak bagi 2 tiket ni sebab esok saya kena balik Miri so x sempat nak naik Selangor. TQ :)

4 Komen:

Farah Waheda Wahid berkata...

wah sempat lagi ke nak bagi ni??? ^_^

PakcikLie PCL berkata...

ala..best tu tp kalau hari minggu ok la..pcl x free jugak

Dzureen Darwis berkata...

kak +farah waheda wahid lambat beberapa minit je dah ada orang grab dah hehe :) Thank you for your interest anyway :D

Sis Vee berkata...

bkn rezeki ... semoga selamat sampai ke miri .

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*