Nombor Akaun CIMB Kini 10 Digit

Di bawah ni screenshot di http://www.cimbclicks.com.my/upgrade.html menunjukkan cara nak tengok no akaun kita yang baru.




Sejak CIMB upgrade system, no akaun dah berubah. Jenuh dulu saya hafal no akaun, sekarang dah tukar pulak. Nasib baik makin pendek. Mungkin lagi seminggu hafal lah kot. Kih kih kih.

Selain itu, pada 5 Februari 11.45 malam sehingga 6 Februari 6.00 pagi CIMB Clicks akan tergendala buat sementara waktu. Nampaknya kali ini CIMB membuat upgrading secara besar-besaran.

Manakala aplikasi CIMB Clicks mobile pula masih belum dapat berfungsi sehingga hari ini dan tiada makluman diberitahu sehingga bila aplikasi ini tidak dapat digunakan. Alamak, selalunya saya pakai mobile kalau nak buat transaction. Harap-harap tak lama lagi dapat guna lah huhu.

13 Komen:

Farah Waheda Wahid berkata...

pada pengguna2 CIMB sila dapatkan no akaun 10 digit anda dengan segera... hik hik hik...

herm..diri ini yg lemah berkata...

oh.. ptt la heboh dlm FB takdi...

Aku Penghibur berkata...

ohhh alamak.. nampak susah lah... thanks sharing

p/s : harap dapat vote blog acik untuk favorite lifestyle blog di media social awards. cara-cara ada di blog acik

NinaAz berkata...

ish. pelik2 la cimb ni. tukar no akaun pulak dahh. dah le gaji masuk kot cimb. adei~

msredcheesecake berkata...

Seb baiklah 2hari je...

ejulz berkata...

abis la sape ada gune CIMB utk gaji.. terpaksa update semula..

Dzureen Darwis berkata...

maafkan saya kalau salah, tapi kalau tak silap saya kalau ada orang transfer fund ke no akaun lama masih boleh lagi, cuma statement yang dikeluarkan akan tertera nombor baru. No akaun lama masih ada dalam simpanan untuk tujuan proses duit lagi. Boleh layari laman web CIMB untuk keterangan lanjut di http://www.cimbclicks.com.my/upgrade.html

anamizu berkata...

harini siang td ramai mmber2 up status psl CIMB froze transction ea? xpelah, utk kebaikan jugak kan..hehe

sy guna maybank. hehe

Eza Boom Boom berkata...

Eza baru nak check cimb eza la lpas ni,... hehehe. tengkiu share benda ni.

Hafiza AizZawa berkata...

nape di nak ubah2 no. akaun pulak yer.. banyak kerja..

Invisible Me berkata...

Kiranya semua no akaun bertukar lah..

Deqla Manjew berkata...

no akaun lama still boleh guna lagi kan..

Tetamu Istimewa berkata...

No akaun baru ni untuk pengguna CIMB klik sahaja atau semua?

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*