Sekali Lagi Menjadi Pengapit Last Minute




Tahun lepas, saya secara taklangsung diminta untuk menjadi pengapit kepada makcik saya. Pada asalnya aunty dah ada pengapit dia sendiri namun last minute orang tu kena tarik diri atas faktor-faktor tertentu. Jadi saya last minute jadi juga pengapit. Time tu ada lah dalam 2-3 minggu lagi sebelum majlis perkahwinan aunty so saya sempat pergi Masjed India untuk shopping baju khas untuk jadi pengapit.


Ini lah aunty yang saya katakan tadi. Hujung tahun lepas, dia selamat diijab kabulkan. Saya pasti saya dah cover pasal benda ni sebelum ni. Gambar pun dah upload. 

Nak dijadikan cerita, awal tahun ini sekali lagi saya dipanggil untuk menjadi pengapit kepada sepupu emak saya. Kali ini lebih last minute berbanding yang lepas, 2 jam sebelum nikah baru panggil. Hehe kelam kabut lah juga sebab time tu saya masih tidur. Kih kih kih.

Mujur memang saya dijemput ke majlis perkahwinan tersebut dan dah sediakan baju yang nak dipakai. Cumanya, saya cadang nak pergi tengah hari lepas Zohor, tapi kena pergi awal sikit lah sebab nak teman kan pengantinnya kan?



Kali ini ada outdoor photo shoot sekali so dapat lah saya syok sendiri join ambik gambar sekali. Walaupun saya tak ada cameraman sendiri, saya selfie lah sendiri. Hehehe. 

3 Komen:

sYiRa LoKMaN berkata...

lawaaa dieee ^_^

Sis Vee berkata...

kedua2 persaman , baju kaler hijau . Kaler hijau yg ketiga trus nikah ... heee

Naniey Jemiey berkata...

takpe.. jadi pengapit puas2 masa bujang neh..dah kawen peluang dah tak banyak..hehe

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*