AJTMD Dibuka Semula




Hai korang semua apa khabar? Semoga bulan Februari memberi banyak pengalaman indah buat kamu semua. Nampaknya kita sudah pun tiba bulan Mac hari ini. 1 Mac merupakan tarikh penubuhan MRSM Batu Pahat maka pada tahun ini kalau tak silap saya dah 12 tahun MRSM Batu Pahat ditubuhkan.

Hari ini saya nak kongsikan kat korang semua yang A Journey Towards My Destiny dibuka semula. Ihiks eksaited kita tau. Jom baca entri pertama saya untuk tahun ini. Bahasa Inggeris sepah-sepah tatabahasa korang buat-buat paham je ok?

Saya masih belum sempat nak blogwalking sebab kitorang masih belum pasang wifi di rumah sewa baru kami. Beri saya sedikit masa please? Saya akan singgah blog kawan-kawan secepat yang mungkin. Bila wifi dah pasang je, saya terus serbu laju-laju ok?

Ok lah got to go, sebenarnya hari ini ada camp so hari ni akan jadi super busy untuk saya. Byeeee


5 Komen:

QV berkata...

sungguh pantas masa berlalu ...

Gee Lion berkata...

Takpe cik Zue, take your time okey.
Jap lagi saya serbu link tu. (:

Sis Vee berkata...

owh ! ada lagi satu blog yer . nanti akak follow .

nur diyanah berkata...

sis saye menang GA dari Annivesary Semek and Mamat tu. Then menang topup sis. But dekat FB tak reply pon?

Dzureen Darwis berkata...

nur diyanah, saya xdpt im awak d fb saya. whatsapp me 0137350502

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*