Anda adalah follower ke 222




Hai para pembaca sekalian. Pada 18 Februari yang lalu saya berjaya mencapai 222 followers. Alhamdulillah. Dan follower yang ke 222 adalah Nurulee. Saya baru je follow dia sehari sebelum tu dan kemudiannya dia follow back. Kepada Nurulee, thanks sangat-sangat sebab follow me back.


Nurulee pun perasan yang dia adalah follower yang ke 222. Memang cantik nombor tu. Boleh juga check FB dia di https://www.facebook.com/nurulfarozze . Pemilik blog ni sangat ramah sebab dia akan jawab semua soalan di Ask Fm. Jom lah kita blogwalk kat blog Nurulee :)

p/s: Thanks again Nurulee for following me.
p/s: Siapa agaknya followe yang ke 333?
p/s: Boleh baca tentang follower yang ke 111 di sini


2 Komen:

Siti Zara Nurhaidah berkata...

cute number.. =)

Farah Waheda Wahid berkata...

tahniah semoga follower terus bertambah dan teruskan berblogging secara sihat...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*