Timbang Berat Blog




10/02/2014

Hah? Rasa macam tak percaya je berat blog 24.73kb. Kalau dulu-dulu lebih 100kb tau. Ni tinggal 20kb je. Ringan sangat ni dah macam tuannya. Korang rasa macam mana? Susah tak nak load blog ni? Kalau rasa berat gak, komen kat bawah ni bagitahu k.

Rasa macam penimbang ni rosak pulak. Orang kata kena maintan less than 100kb. Alhamdulillah lah, ni dah ok dah. Senang hatiku. Jom check berat blog masing-masing di http://www.pagescoring.com/website-speed-test/

Update**


Saya edit-edit blog sikit, ubat rupa blog 360 darjah memandangkan berat blog pun masih dalam kawalan. Tapi lepas edit pun, naik sikit je, 27kb. Ok lah asalkan tak cecah 100kb. Kang naye orang nak masuk tak dapat ye tak? Sumber: http://www.pagescoring.com/website-speed-test/



6 Komen:

Elih Japahar berkata...

Blog baru sy 13.8 KB, ok tak hehe...belum bnyak widget lagi...ringan sangat, thanks ye

msredcheesecake berkata...

berat kang susah lak org nak dtg kan...

sYiRa LoKMaN berkata...

selamat pagi isnin...terjah sini setelah sekian lama tak jenguk :)

Naniey Jemiey berkata...

dah try dah..blog saya baru 25.56KB..tQ for sharing yaaa

Haryati Faizal berkata...

nk try gak la

Wan Maruzen Wan Husain berkata...

singgah sini...:)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*