April Datang Lagi




Bulan Mac penuh dengan penat lelah. Fuh tak cukup tangan nak handle semua urusan dan masalah dengan banyak benda yang due lagi. Memang penat. Tapi yang penting, satu bulan telah berlalu, bermakna semester ni tinggal lah lagi 2-3 bulan kot?

Nak kata lega sebulan telah berlalu tak juga, cuak pun ada. Takut juga kalau masa yang ada dulu tak digunakan sebaiknya, nanti sudahnya nanti menyesal pula. Takut macam tu pula nanti. So macam mana ni? Nak gembira ke taknak?

*Birthday kita dah dekat!!*

3 Komen:

Naniey Jemiey berkata...

selamat menempuh bulan april dgn jayanya..cewahhh!!!

Qaseh Wee berkata...

gembira utk yg dah berlalu dan merasa lega ...

Siti Nooryanawati Mohamed berkata...

Have a nice day (^^,)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*