Macam mana nak dapat tiket wayang percuma





*sedihnya Klips salah tulis nama I. Dulu Darwis jadi Darwin, laa ni Khaizureen jadi Khaisureen pulak* Tapi tak apa. Happy sungguh bila kakak yang jaga surat dan bungkusan kat Curtin tu call cakap ada parcel untuk saya. lompat2


Rupa-rupanya merchandise dari cerita Divergent baru sampai. Cuba teka dapat apa? Amity ke, Abnegation ke, Dauntless ke, Erudite ke atau Candor? Hehehe sebelum tu dulu tengok dulu hadiah sampingan, Zizan uolls!


Ha ni lah dia hadiah dari Divergent punya movie contest. Keychain Dauntless. Heh I am Dauntless the Brave. Berani lah sangat!



Kalau nak dapatkan merchandise yang awesome, tiket wayang percuma atau tayangan perdana percuma, jom join komuniti yang ohsem ini, contoh tiket yang boleh dimenangi, Tokarev!!

5 Komen:

msredcheesecake berkata...

waa...bestnya...mesti rajin tengok wayg ni./..

Haryati Faizal berkata...

Tahniah dik...

Farah Waheda Wahid berkata...

wah menarik ni...

Qaseh Vee berkata...

dapat juga ye ... seronok dia .

no more love u in my life berkata...

tahniah

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*