Nak Buat Giveaway Sikit Boleh Tak?




Memandangkan saya ada nawaitu nak buat giveaway sikit, jadi saya bercadang nak buat segmen lah sempena hari jadi saya yang ke 20 nanti. Bila tu? 25 April. Siapa nak join? Angkat tangan! Nanti saya update senarai hadiah sehari sebelum segmen. Promise!

One more thing, saya akan pastikan segmen ni super mudah! Takyah follow blog saya pun xpe, takyah like page facebook pun tak apa, yang penting cuma lah buat satu entri, ada gambar banner, ada back link. Enough! Komen kat entri saya nanti untuk maklumkan kepada saya anda menyertai segmen itu nanti.

Kalau nak up sikit, kasi teka satu soalan dan komen saja di ruangan komen yang sama masa korang nak tinggalkan link entri korang tu. Easy tak? Eh susah jugak ke? Okay tak payah teka pun xpe hehehe. Ni dah citer panjang-panjang ni, nak join tak?

7 Komen:

Farah Waheda Wahid berkata...

kalau mudah ok ajer.... hik hik hik, janji yang menjimatkan masa dan cepat....

Hafiza AizZawa berkata...

buat pastu jgn lupe inform yer.. in syaa allah Fiza akan join...

Siti Nooryanawati Mohamed berkata...

Hehehe....noted! Nanti nak join (^^,)
*Jemput join GA saya jg yer. Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

Nurin Irsalina berkata...

nak join :)

btw bezday kita sama kan ><

Wan Maruzen Wan Husain berkata...

insyaallah...

shahida rahim berkata...

nak..nak..nak hihi

blue station! berkata...

nak !

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*