Senarai Hadiah Dzureen's 20th Birthday Giveaway **updated 27 Mei 2014**




Sempena harijadi saya 25 April ini, saya nak buat giveaway sikit. Syarat mudah je, tak perlu follow blog, like page, share or anything, cuma buat entry, tepek banner yang di backlink kan dan komen kat entry segmen yang akan saya update 25 April nanti dengan meninggalkan link entry korang tu je. And kalau nak cuba nasib untuk kuiz, komen sekali jawapan korang masa korang share link entry korang. Tu je okay?

Jadi hari ni nak tunjukkan senarai hadiah terlebih dahulu. Jom kita tengok total ada 14 hadiah untuk dimenangi dan semuanya adalah merchandise dari Curtin University ataupun lebih specific, pen :)

1. KATEGORI PESERTA TERAWAL (3 PEMENANG)

pen dwidakwat (1) x 3 pemenang

2. KATEGORI PESERTA TERAKHIR (3 PEMENANG)

pen gemuk (1) x 3 pemenang

3. KATEGORI PESERTA BERTUAH (10 PEMENANG) [RANDOM.ORG]

pen pendek bertali (1) x 4 pemenang

note pad large (1) x 2 pemenang

note pad medium (1) x 2 pemenang

note pad small (1) x 2 pemenang


4. KATEGORI SOALAN BONUS

pen premium (1) x 3 pemenang

5. Seorang peserta top referrel akan memenangi 
 
Pen bercorak batik (1)

dan buku nota (1)



Segmen bermula 25 April semoga mendapat sambutan. Sekian terima kasih. 

Sebagai GA yang pertama, saya target 25 penyertaan dan alhamdulillah target lepas. Memandangkan penyertaan melebihi 25 penyertaan, seperti dijanjikan hadiah tambah, ni yang latest update senarai hadiah. Nantikan pemenngnya 10 Jun ini :)


2 Komen:

Farah Waheda Wahid berkata...

wah menarik2 ni hadiahnya... ^_^ morning dear...

Miss Anonymous berkata...

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/05/dzureens-20th-birthday-giveaway.html (jawapan : 12.25 pm maybe)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*