WWF Kini di Instagram
Pengenalan: WWF Malaysia adalah satu badan bukan kerajaan yang tidak berorientasikan keuntungan semata-mata. WWF sendiri merupakan akronim World Wildlife Fund maka secaratak langsung kita tahu yang WWF ni satu badan yang collect fund untuk memelihara dan memulihara haiwan-haiwan liar yang diancam kepupusan seperti beruang panda, harimau dan penyu.

WWF Malaysia kini di Instagram. Follow WWF di sini.Kenapa follow WWFMY? Kebanyakan kita adalah pelajar dan pekerja yang mana kita bangun tidur pukul 6 pagi, bersiap untuk pergi ke tempat kerja atau tempat belajar dan pulang semula ke rumah jam 6 petang. Kadang-kadang hujung minggu pun ada aktiviti sana-sini kan?

Sesetengah dari kita berpeluang untuk melakukan aktiviti-aktiviti amal terhadap haiwan liar ini secara live, tahniah diucapkan. Bagi yang tak ada masa dan tak ada peluang, sebenarnya banyak lagi cara yang kita boleh buat untuk tunjukkan sokongan kita. Ikuti Instagram WWFMY dan ambil tahu tentang pekembangan terbaru serta pelbagai aktiviti seluruh Malaysia dan dunia serta dapatkan inspirasi untuk terus menunjukkan sokongan anda.

Jangan tunggu lagi, follow WWFMY!

1 Komen:

Farah Waheda Wahid berkata...

wah bolehlah follow ni, thanks for sharing yer...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*